alles geregeld - Reisverslag uit Barendrecht, Nederland van andre korpel - WaarBenJij.nu alles geregeld - Reisverslag uit Barendrecht, Nederland van andre korpel - WaarBenJij.nu

alles geregeld

Door: dre

Blijf op de hoogte en volg andre

18 Juli 2006 | Nederland, Barendrecht

ja ja, eindelijk alles geregeld. alle papieren zijn bij jo tankers afgeleverd, op het visum na dan:P, maar die is onderweg als het goed is.

Dus klaar voor vertrek. de vertrekhaven zal hoogstwaarschijnlijk Santos (brazilië) zijn begin augustus, en anders wordt het New York iets later in augustus.

Het schip waar ik op kom te varen is de Jo Sypress (call sign: PFSK)(zie foto). hij is 182 meter en 46 cm lang, diepgang summer load line is 10,73 meter. en vanaf de bodum tot het puntje van de mast iets meer dan 43 meter hoog. en helaas is ie maar 34 meter breed, helaas daar kan niks meer aan gedaan worden :P

de gemiddelde snelheid is ongeveer 15 knopen.

• 18 Juli 2006 - 18:11

"long" Time No See:

zo lekker is dat, ik een beetje suf op school zitten en jij peert um naar de Señoritas

spreek je laters

• 19 Juli 2006 - 16:17

Cor:

Vandaag ff alles geregeld bij SMIT. Alleen nog ff inentingen en een Amerikaans Visum ophalen.

Ik kom waarschijnlijk samen met Richard op de Smitwijs Singapore terecht.

Als we hierop komen, vertrekken we ergens tussen 10 en 15 augustus richting US. We pikken daar een booreiland op, die we naar Egypte moeten brengen.

• 27 Juli 2006 - 21:46

Richard:

he dre hoest nou jonge?
    he nog n beetje heel thuisgekomen van t feest?
    he de plannen voor cor en mij zijn gewijzigd wij gaan 31 juli al weg vanuit lissabon en van daaruit naar amerika, dus k denk niet dat k je nog zie..

behouden vaart jonge en over n paar maandjes

hoooi lout (richardopzee.waarbenjij.nu)

• 28 Juli 2006 - 07:19

Andre:

haha hey, ja ben goed thuisgekomen... had een chaufeur he :P
    over een paar maanden doen we het nog eens over ok;)

jullie ook goede vaart toegewenst en succes met de opdrachten.

groeten ...

dre

• 31 Juli 2006 - 16:55

Dorith:

Heyy André!! Gaaf man je gaat gewoon al bijna weg!! Ik zou ook wel weer willen :) maarja bij mij duurt het nog een half jaartje (als het goed is dan he :P) Haha

Hey hele goeie stage!! En naja misschien zie ik je weer xtje op school?!

xxxx