aangekomen in taiwan - Reisverslag uit Kaohsiung, Taiwan van andre korpel - WaarBenJij.nu aangekomen in taiwan - Reisverslag uit Kaohsiung, Taiwan van andre korpel - WaarBenJij.nu

aangekomen in taiwan

Door: dre

Blijf op de hoogte en volg andre

16 Augustus 2006 | Taiwan, Kaohsiung

Ja ja het is zover, we zijn weer geland.
we zijn net (0700 nederlandse tijd)1300 in taiwan.
de vlucht van amsterdam naar taiwan was vrij lang, weinig turbulentie en een overvloed aan gratis eten en drinken.
eindelijk in hong kong aangekomen na een paar saaie films, stap je uit het vliegtuig in een ruimte met een aangename temperatuur (ongeveer 30 graden). even 2 uurtjes wachten en vervolgens in een superdelux vliegtuig naar taiwan. er zaten beeldschermen in de hoofdsteun voor je waar je zelf een film, voorstelling en muziek kon uitkiezen. ook kon je er lekker op gamen met je medereizigers. voor in de kabine zaten een paar beeldschermen die gekoppeld waren aan een kamera op de neus van het vliegtuig. je kon dus zien wat de piloten ook zien. en op die hoofdsteun kon je ook nog kiezen voor een kamera onder het vliegtuig.

eenmaal aangekomen in taiwan (40 graden) stondt de agent al klaar met 2 auto's om ons naar ons hotel te brengen. (het schip is namelijk helaas een dag vertraagd:P). heel vervelend. nou moeten we verplicht overnachten in een superlux hotel. ieder zijn eigen kamer. 2 persoonsbed, bedieningspaneel naast je bed voor licht (met dimmer) en radio ed. gratis internet,......
ok ik zal niet alle luxe voorzieningen hier neerzetten anders blijf ik bezig en maak ik nog mensen jalours :P

het is btw ook wel komisch om te zien hoe ze hier in het verkeer zijn. ze sorteren hier allemaal netjes voor, alleen niet achter elkaar voor 1 richting, maar het liefst zoveel mogelijk naast elkaar, en dan maar kijken wie het meeste lef heeft om als eerste voorrang te nemen. ohw en ben gestopt met scooters tellen, die hebben ze hier echt teveel.

er is mij ook nog enige info ter oren gekomen dat er een mogelijkheid bestaat dat we misschien even langs rotterdam dobberen. na hier nog heel veel havens gedaan te hebben, door het sueskanaal, antwerpen, londen en dan dus heel misschien rotjeknor.

nou ik gaat weer ff stoppen, ik ga ff lekker douche en van mn bubbelbad genieten.
groeten

dre

• 16 Augustus 2006 - 06:04

Pappa:

Goudvink

• 16 Augustus 2006 - 06:53

Renske:

He neefie,

Ik had nog even medelijden met je voordat je wegging maar dat is nu over....je lijkt wel een prins met al die luxe om je heen. Ik hoop voor je dat je op de boot ook een tweepersoonsbed, een bubbelbad, bedieningspaneel, gratis internet en een privechauffeur + limo hebt!
    Veel plezier!
    Dikke kus Rens

• 16 Augustus 2006 - 10:04

Mamma:

Ze moeten je natuurlijk niet te veel verwennen want dan wil je straks niet meer naar huis.

kusjes Mamma

• 16 Augustus 2006 - 10:49

Saskia:

hey hey dre, wat stoer allemaal zeg al die luxe mooie weer en die ervaring, veel plezier spreek je wel weer, -xxx- sas

• 16 Augustus 2006 - 17:43

Syl:

Een goed begin is het halve werk zeggen ze toch! Leuk hé dat verkeer, wij bleven ons verbazen. Hopelijk ga je nog veel meer waanzinnige dingen zien. Geniet ervan en tot Rotjeknor!

• 17 Augustus 2006 - 14:46

Carla:

Hoi,

Nou geniet er maar van want straks moet je hard werken, wij volgen je.
    Doei

• 18 Augustus 2006 - 11:09

Nienke:

Hé Dré,

Heb jij weer, die pech dat je móet overnachten in zo'n rothotel. Nou ja straks mag je met z'n 20en in hangmatten in de kajuit. Da's veel beter. Haha. Kun je trouwens wat van dat mooie weer naar scheveningen sturen voor het beachvolleybal. Veel plezier daar en tot .....????

Nienke.

• 18 Augustus 2006 - 11:45

Van Quinta En Erwin:

heee dreetje

Hoe was Taiwan tijdens je reis naar het schip?
    Ik pas goed op je broer, en je broer past goed op mij, dus samen komen we er wel.:P
    En heb veel steun aan je ouders.:)

We missen je nu al.

kus erwin en quinta