Daar ben ik weer :)
Door: Andre
Blijf op de hoogte en volg andre
20 November 2008 | Singapore, Singapore
Ik heb een rustig vlucht gehad, misschien zelfs 1 of 2 uur geslapen.
Toen ben ik naar het Holiday Inn hotel gebracht. Best een luxe hotel, alleen niet echt veel geslapen en was dus best moe.
Toen eindelijk naar boord, en mn hut beetje bekend raken ed... dus was lange dag, en toen eindelijk slapen na de middag wacht, (ohwja, mijn wachten zijn van 4 tot 8, en in mijn overtijd moet ik alle nood en veiligheids spullen bijhouden) dus mijn tijden hier zijn 0400-0800, 0900-1100, 1600-2000.
Tijdens die middag wacht ook gelijk mijn eerste tornado gezien.:P
Haha wel apart om te zien hoe die schoorstenen van de fabrieken verdwenen................. en gelukkig ook weer verschenen.:P
Was wel verweg verders hoor. Bij ons gewoon bijna windstil.
Toen kon ik de volgende dag verhuizen naar mijn definitieve hut, omdat mijn voorganger hem toen verlaten had,:P....... groot in verhouding met eerst joh.
Ook wat planten in mijn hut ed...
Volgende haven waar we heen gaan is Port Moresby..(Australie), en Fiji zit ook in de planning.
Vanavond gaan we voor anker, wachten tot de steiger waar we heen moeten vrij komt.
Nou ik gaat even douchen voor het eten.
Groeten Dre
20 November 2008 - 18:05
Sylvia:
Hoi Andre,
Leuk dat je weer een ander stukje van de wereld kan zien! Jordy vind het erg leuk om weer een berichtje te lezen! Hij heeft er wel tranen met tuiten bij gehuild, maar het helpt wel. We kijken uit naar een volgend bericht!
Groeten uit nat Nederland en een dikke kus van Jordy en Yulan (dit laatste heeft Jordy geschreven!)
20 November 2008 - 22:02
Erwin:
Heej 3e mate?
Hoe is het daar? Zo te zien wel relaxte werktijden.
ben benieuwd hoe het je zal bevallen.
mzzl -
22 November 2008 - 14:56
Jolanda:
Hi Andre,
Nu begint het echte wer op zee. Leuk om weer je verhalen te lezen. Je gaat nu wel het betere weer tegenmoet en Australie is ook niet verkeerd. Pas goed op je zelf en tot schrijvens...
Groetjes Jolanda en Marc -
23 November 2008 - 10:46
Fam.v.d.Tuuk:
Beste Andrè,
We wensen je voorspoedige vaart en veel geluk op je nieuwe schip. -
25 November 2008 - 20:33
Carla:
Hoi , Nou dat klinkt geweldig, AUstralie, geniet ervan met volle teugen, met een beetje mazzel staken ze en heb je veel tijd om leuke dingen te gaan doen. Er zijn altijd mensen die je op sleeptouw willen nemen, veel plezier en snel je vaartijd vol maken.
gr. hans en carla