Celtische zee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van andre korpel - WaarBenJij.nu Celtische zee - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van andre korpel - WaarBenJij.nu

Celtische zee

Door: Andre

Blijf op de hoogte en volg andre

15 April 2008 | Nederland, Amsterdam

We zijn vanochtend over de Celtische zee gevaren (onder Engeland/Ierland)mooi weer, bijna windstil, zonnetje en weinig wolken.. alleen koud.
Ik heb weer een hoop vogels gezien (zeekoeten, jan van genten, mantelmeeuwenen stormvogels).
En tussen 12uur en 13uur vandaag varen we over de 200 meter(diepte lijn)... Daar komt er koud water van de oceaan naar boven en zit er veel voedsel... daar hebben we dus ook grote kans om walvissen te zien...dus wie weet:):):)

Nou ik moet weer aan de slag.

Groetjes Andre

• 19 April 2008 - 16:37

Berry:

hey gast,

lache, ik zit nu in cork te ierland en ik zag toevallig jou berichtje en zag dus dat je in ierland zat. vet man. ik blijf hier tot dinsdag liggen en dan gaat ik in ballast naar canada met de australiaborg dus als je die op je ais heb dan kan je hem oproepen. beetje chille bemanning? ik wel echt lache. ben trouwens in tampa opgestapt 9 weken geleden. we gingen toen naar liverpool daarna naar ijmuiden dus kwam me meisie aanboord. daarna ff naar texas en weer naar tampa. tampa is trouwens ik florida en nu lig ik in cork. we gaan dinsdag naar baie comeau en dan naar turkije dus goede vooruit zicht.

ik spreek je nog en veel plezier nog laterSS ber

• 19 April 2008 - 17:48

Jordy:

Hallo Andre,

Ik logeer vandaag bij jouw pappa en mamma.
    We hebben vanmiddag lekker tosti gegeten.
    We hebben bij de haven gekeken waar jij geweest ben en nu de andere boten liggen.
    Ik ga vanavond lekker in jouw bed slapen.

Kus van Jordy en ik hoop dat je heel snel weer terug komt.

• 19 April 2008 - 17:50

Yulan:

Hallo Andre.

We zijn vanmiddag naar het strand geweest en hebben veel schelpen gevonden.
    We hebben ook veel boten gezien.
    Ik ga ook lekker in jouw bed slapen vannacht.

Kusje Yulan.

• 19 April 2008 - 19:57

Mamma:

Hallo Andre,

Ik zag op www.sailwx.info dat je alweer bijna in Amerika zit.
    Maar hoe zit dat nou met die walvissen?
    Zeker niet meer gezien.
    Je lag zeker net te slapen haha.

Kus

• 20 April 2008 - 07:39

Jordy En Yulan:

Wat heb jij een lekker bed on zooo groot

Kusjes