Hallo Allemaal.
Door: Andre
Blijf op de hoogte en volg andre
03 Maart 2008 | Verenigde Staten, Houston
Uiteraard krijg je als stagiair gelijk de bar-administratie voor je kiezen, maar dat hoort er bij.
We liggen nu ondertussen al bijna 1,5 week bij Houston.
Waarvan we bijna een week voor anker hebben gelegen vanwege erg dichte mist waardoor het niet meer verantwoord was om naar binnen te varen.
Eenmaal binnen, ben ik in de gelegenheid geweest om weer eens even rond te kijken in Amerika.
Nou moet ik zeggen dat ik me er eigenlijk iets anders van had voorgesteld.
De standaard Amerikaan rijdt in een auto die minimaal 2 keer zo groot is als bij ons, en als je even je auto uit moet voor boodschappen of iets af geven laat je natuurlijk minimaal je motor nog een half uur aan staan.
Maar wat wil je met brandstofprijzen van 1.40 dollar per gallon. En APK kennen ze hier ook niet. Een taxi met bijvoorbeeld een lekke uitlaat is dan ook geen uitzondering.
Natuurlijk ook nog even wezen winkelen. En je gelooft het of niet, maar de helft van het winkelcentrum bestaat uit eettenten, haha en maar afvragen hoe komen we toch zo dik.
Na het winkelcentrum zijn we natuurlijk ook nog even lekker wezen eten bij het Texas Road House. Voor degene die naar Amerika gaan, raad ik aan deze toch een keer te proberen, echt lekker daar.
Erg duur is het er ook niet. We waren er 25 dollar per persoon kwijt voor een paar bier hoofdgerecht en salade.
Haha die salade opzich was al een maaltijd. Als hoofdgerecht een lekkere 11 ounce steak...... ooohhh........water loopt we weer in de mond :P Dat is toch wel iets waar ze hier wel goed in zijn.
Nou nog 1 steiger en daan komen we weer richting Europa, dus voor degene die even willen rondkijken, laat het even bijtijds weten, en geef gelijk je paspoort nr en kenteken nr door.
Dit is noodzakelijk om bij het schip te kunnen komen.
De planning is dat we ongeveer de 17e in Antwerpen aankomen en rond de 26e in Rotterdam. Waar we dan waarschijnlijk wel een paar dagen zullen liggen.
Nou mensen ik gaat weer aan de slag.
Groetjes Andre
04 Maart 2008 - 10:54
Pappa En Mamma:
Hallo on the other side of the ocean
Nu maar hopen dat je de oversteek goed doorstaat en dat je de vissen niet te veel hoeft te voeren door over de railing te hangen.
Je vorige reis hoopte je op zeer hoge golven bij Kaap de goede hoop en had je helaas gladde zee.
Misschien krijg je ze nu en wens je die golven weer heel gauw weg.
Kus -
06 Maart 2008 - 20:27
Omajennnyboers:
Hallo Andre, Je zult wel denken:oma is weer aan het mailen. Ik begon net een berichtje te typen toen Lindy binnenkwam. Toen ging het verkeerd. sorry hoor. Ik heb je site gelezen Ik maak er uit op dat het wel goed met je gaat.Fijn, dat je over een paar weekjes deze kant uit komt. Ook leuk voor Quinta. A.s.zaterdag gaan wij ook uit eten in Capelle a.d. IJssel. Verder veel groetjes van Lindy en van mij. Oma.