Aan wal bij Housten
Door: Andre
Blijf op de hoogte en volg andre
19 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vandaag zijn de echte races. Maar wat een kabaal maken die auto's zeg, en hard dat ze gingen.
400 meter in 5,27 seconden was de snelste. Dat is ongeveer 273 km/uur in net geen 5 sec haha.
Moet je eens in de gaten houden in hoeveel seconden je in Nederland op de rijksweg bij de 100 km/uur is. Meestal is dat rond de 15 seconden geloof ik. Heb er ook een paar filmpjes van gemaakt en veel foto's ;)
En dan daarna zijn we naar een concert geweest, was wel redelijke muziek al was het wel van voor mijn tijd. Maar dit was maar voor een korte tijd.
Die filipijnen werden na 15 min aangesproken door een agent ofzow, en die gooide zo het bier wat ze hadden leeg voor hun neus. Ze zouden het niet mogen drinken omdat ze geen texas ID hadden. Toen kregen wij het ook niet meer.En zijn we naar een ander tentje gegaan om drinken te halen en die daar achterstond zat in de rechten ofzow, en die zeiden dat het nergens op slaat, dat je alleen boven de 21 moet zijn ed... Nou dat was iedereen, dus kregen we drinken.. komt meneer de "ik heb een probleem agent" weer langs.
Hoop gezeik. Waar het op neer kwam is dat die agent gewoon dik aan het discrimineren was.
Dus om problemen te voorkomen zijn we maar weggegaan met zijn allen.. hoefde niet, alleen mochten die flippen geen drinken meer.
Dus zijn we weg gegaan, en toen zijn we naar de bar gegaan waar Ivo met nog wat Nederlanders van zijn schip waren.. Was wel leuk om elkaar weer even te zien. Alleen waren we wel laat terug.
Zo maar we hebben wat in de auto gezeten joh, alles lag precies aan de andere kant van de stad waar je op dat moment was, en dan heb je nog een chauffeur die overtuigt is dat ie weet waar het is, en uiteindelijk toch verkeerd rijdt.
Geloof dat we bij elkaar wel 3,5 uur in de bus hebben gezeten.
Nou dit was mijn verhaal weer;)
Groetjes Andre
19 Mei 2008 - 19:25
Marja :
Ha André,
leuk om jouw belevenissen weer te lezen. Sympathiek van jullie om met zijn allen naar een ander café "ofzow" te gaan. Dragraces lijkt me een ramp, de rest lijkt me allemaal leuk om te beleven. O ja hier in Ovezande hadden we gisteren weer onze jaarlijkse solexrace. Kun je ook nog een keer naar komen kijken. Misschien wel als je eens aanmeert in Vlissingen!
groeten,
marja -
22 Mei 2008 - 18:22
Mamma En Pappa:
Zo alweer een ervaring rijker.
Als jij de muziek redelijk vind dan zal het wel goeie muziek geweest zijn:).
Fijn dat jullie het voor elkaar opnemen.
Zo hoort het ook vinden wij.
En dat de chaufeur niet wist waar hij heen moest is toch niet zo erg want dan heb je gelijk de hele stad gezien :).
Kus
02 Juni 2008 - 11:40
Berry:
jo dre, lache dat je in texas bent geweest. ik lag daar ruim een maand terug. op dit moment ben ik weer thuis ff wat eerder dan verwacht maar dat had bepaalde redenen. nog een fijne stage en spreek je wel weer. laterss ber -
11 Juni 2008 - 20:16
Nienke:
Hoi Andre,
Alles kits daar? Het zit er bijna op heb ik begrepen.
Ik was laatst bij je moeder en had het erover dat ik vind dat jij en Erwin een bbq moeten geven nog voor jullie vejaardagen en voor het weer thuis zijn.
Je moeder vond het leuk dus bij deze moet je maar even een feestje geven als je weer aan wal bent. Ik hoor wel wanneer het is.
Groetjes en succes met de laatste loodjes.
Nienke.