Safari - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van andre korpel - WaarBenJij.nu Safari - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van andre korpel - WaarBenJij.nu

Safari

Door: dre

Blijf op de hoogte en volg andre

30 November 2006 | Zuid-Afrika, Durban

Durban 29-11-2006

We zijn naar een soort van disco geweest met een groepje . Verder konden we 's avonds niet veel omdat het buiten heel gevaarlijk schijnt te zijn.

Dus was van boord af, taxi in, taxi uit, disco in....

En terug was het precies andersom.
We waren beetje laat terug, en viel echt om van de slaap.;)

30-11-2006 safari

Echt mooi die om te zien.... jammer dat het hier zo crimineel is, anders zou ik hier best wel willen wonen denk ik.

We zijn eerst naar een soort boerderij geweest, waar ze een show opvoerde met wat ouderwetse rituelen, daarna wat krokodilletjes, schildpadden en slangen gezien.
Toen weer stukje rijden naar zo een reservaat. Ooohhh dat was mooi... zo wil ik mijn achtertuin. ;) Wilde zebra's gnoe's impala's giraffen, neushoorns, nijlpaarden, buffels, en verschillende vogels.

Na de safari zijn we daar wezen lunchen.... lekker patatje met kipnuggets... en ijsje met aardbeijen saus.. lekker lokaal he ;)
Was echt rustgevend en mooi.

Heb de nodige foto's gemaakt, hoop dat ze gelukt zijn.

Verder is de laatste planning direct naar Rotterdam, daarna Le Havre en daarna weer Algeciras.

Hier zal ik wel ergens moeten afstappen.

Groetjes Dré

• 30 November 2006 - 20:32

Nienke:

Hoi dré.

Jeetje zeg. Jij maakt wel erg veel leuke dingen mee zo met die stage. Hebben jullie nog een gymjuf nodig aan boord? Haha. Het zou leuk zijn als je idd die week in Rotterdam bent. Dan kom ik een keer op bezoek als dat kan.

Groetjes Nienke.

• 01 December 2006 - 20:07

Dennis:

:) lache. hoe was het in de discotheek? vergelijkbaar met hier? lijkt me tof als je in r'dam komt... dan kom ik zeker ff kijken.

gr.

• 02 December 2006 - 16:03

Voor Nienke Van Dre:

Hey nien,
    Alles goed?
    Haha ik zal het eens in de groep goeien over die gim lerares :P wie zal het
    zeggen :P
    K maak idd wel een hoop mee zo. Wat dat betreft zit ik niet verkeerd denk ik
    zo ;)
    Als jullie aan boord willen kijken heb ik wel bijtijds je id of paspoort
    nummer nodig, en tevens de namen zoals op paspoort/id. Anders kom je niet
    door de poort van de haven waar we dan liggen.

Xxx dre