Hello Everybody, - Reisverslag uit Sydney, Australië van andre korpel - WaarBenJij.nu Hello Everybody, - Reisverslag uit Sydney, Australië van andre korpel - WaarBenJij.nu

Hello Everybody,

Door: Andre

Blijf op de hoogte en volg andre

28 December 2008 | Australië, Sydney

Hallo iedereen daar in dat koude kikkerlandje.

Allereerst bedankt voor de vele berichten met de kerst groet.

Zoals jullie misschien al begrepen hadden is het de afgelopen weken een erg drukke tijd geweest. En toen het eindelijk wat rustiger leek te worden, besloot ik maar om de organisatie van het kerstfeest met nog een ander op ons te nemen (gelukkig) is dit goed geslaagd. Sterker nog.. we zijn gepromoveerd naar entertainment officier:P En is ons gevraagd ook het feest voor oud en nieuw te organiseren.

Al met al snappen jullie denk ik wel dat om verschillende redenen, slaap erg schaars was, en ik daar elke mogelijkheid voor heb benut, wat in deze beetje laten reactie resulteerde.

i.i.g wens ik jullie ook allemaal fijne dagen toe.

gr,

Dre

Hallo Mirjam en Aad.
Had inderdaad niet verwacht van jullie een bericht te ontvangen.
Erg leuk! Enuhh natuurlijk ook richting Sandra.

• 31 December 2008 - 10:03

Pappa En Mamma:

Hallo Andre

Wij wensen je een hele gezellige oudejaarsavond en een gelukkig en gezond 2009

xxx

• 01 Januari 2009 - 14:17

Rinus:

He grapjas: feestje organiseren met Kerst, feestje organiseren met Oud en Nieuw: wordt er ook nog wel eens gewerkt op de Iver Excel??
    Anyways, hoop dat ook het Nieuwjaarsfeestje weer geslaagd was.
    Verder wens ik je veel geluk en voorspoedige reizen in 2009

groet,
    rinus

• 02 Januari 2009 - 16:46

Marja DeS:

Hoi André, debestewensenvoor2009 van ons allemaal uit Zeeland. Veel geluk, plezier, gezondheid en zo voor het komende jaar. Wat leuk dat je carrière zo'n sprong voorwaarts heeft gemaakt!
    groetjes,
    marja